Over ons

Over Tri Coaching & Yoga

Ondersteunen in zelfontwikkeling en acceptatie via de body-mind-spirit gedachte. We nodigen je uit om op ontdekkingsreis te gaan naar jezelf.

Tri Coaching & Yoga is onstaan vanuit het idee dat body-mind-spirit belangrijk is voor de mens. Deze benadering zorgt ervoor dat je een duurzame relatie met jezelf opbouwt die je vervolgens weer kunt delen met anderen. Zo heeft de oprichtster van Tri Coaching & Yoga dit ervaren.

All programma’s, workshops en lessen die zijn ontwikkeld zijn afgestemd op de mens. De focus van met mensen werken in het algemeen ligt erg op het in hokjes plaatsen en het volgen van protocollen. Hier was Lana klaar mee en op basis hiervan heeft zij besloten dit anders aan te willen pakken. Hier focus naar jezelf, de mens zelf en het totale plaatje. Leer jezelf kennen op alle vlakken, fysiek, mentaal en spiritueel.

Over mij

Mijn naam is Lana. Een leven zonder yoga kan ik mij niet meer voorstellen. Op jonge leeftijd ben ik heel actief geweest op lichamelijk vlak. Mijn interesses lagen bij sport, dans, muziek en theater. Op 10-jarige leeftijd heb ik de keuze gemaakt om naar de vooropleiding dansacademie te gaan. Dit heb ik 6 jaar gedaan. Op mijn 16e ben ik gestopt met dit dansavontuur, omdat de fysieke discipline te zwaar was geworden voor mijn lichaam. Ik raakte chronisch geblesseerd en hierdoor ben ik gestopt met de opleiding. Dit was een harde klap voor mij, aangezien ik heel erg van bewegen hou. Nu moest ik iets anders zoeken. Aangezien mijn (voor)ouders altijd bezig zijn geweest met spiritualiteit en meditatie was de stap naar yoga meer dan logisch. Ik heb hiervan geleerd dat er ook zachtere manieren zijn om het lichaam te geven wat het nodig heeft. Op 16-jarige leeftijd ben ik begonnen met het volgen van yogalessen. Echter, miste ik nog iets in de verschillende yogastijlen die ik al had geprobeerd. Ik bleef zoeken naar de juiste stroming van yoga voor mij. Deze zoektocht heeft mij uiteindelijk naar Tri Yoga gebracht. Na één kennismaking les wist ik meteen dat dit mijn (yoga) bestemming was. Ik ben op mijn 20e begonnen met het volgen van de teacher trainingen van Tri Yoga. Ik ben inmiddels gecertificeerd yogalerares in de levels Basics en 1 en blijf mij continu ontwikkelen door het volgen van nieuwe trainingen. Daarnaast ben ik 4e jaar student aan de opleiding Toegepaste psychologie en ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen praktijk. Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt met groepen als yogadocente in combinatie met teamflowcoaching. Het combineren van positieve psychologie, coaching, trainingen en yoga is mijn doel. Hierbij ben ik gericht op de totale mens en de Body – Mind – Spirit gedachte. Zo kan acceptatie, groei en persoonlijke ontwikkeling de ruimte krijgen in iemands leven. Yoga en psychologie gaan hierbij hand in hand.

Na jaren van onderdrukking van mijn eigen emoties en gevoelens ben ik uiteindelijk in een burn-out terecht gekomen. Hierin heb ik first hand mogen ervaren hoe het voelt om op te zijn. Dit was het resultaat van jaren over mijn grenzen heen gaan en willen voldoen aan de eisen die ik mezelf oplegde en van mij verwacht werden. Velen mensen gaan hier doorheen gedurende hun leven met de prestatiemaatschappij waarin wij ons bevinden. Het herontdekken van mijn emoties, blokkades en mijn lichaam was voor mij van essentieel belang om mezelf terug te vinden. Het (h)erkennen van mijn zwaktes en hierin mijn kracht te omarmen hebben mij uiteindelijk doen inzien hoe alles in verbinding staat. Vanuit hier is de Body – Mind – Spirit gedachten ontstaan. Door het zelf geleefd te hebben en mij in deze zwaarte te bevinden kan ik nu helder zien waar stappen ondernomen kunnen worden om je eigen levensvreugde weer terug te vinden. Eén van mijn passies is dan ook om anderen hierin te ondersteunen.

Wil je meer over mij weten en mijn reis?
Volg me dan op Instagram of neem contact met me op.

Lana Renet

Yoga docente & Coach

Waarom Tri Yoga

De voordelen van yoga

Het beoefenen van yoga heeft vele voordelen. de meest belangrijke kunt u hier vinden. 

Verbeterd de fysieke en mentale welzijn

Stress verlagend

Meer uithoudingsvermogen

Vergroot je weerbaarheid